BERGAKUNGENS

Länk till 1.a-sidan

SUPER-TRIO!

Länk till entre´-sidan!

  Nästa sida / till 1:a sidan  
  Försäljning, hur använda Elixir eller Salvor ?, mina huvudprodukter: Astro-elixir  
 

Dessa tre är de salvor jag själv, familjen och många andra inte vill vara utan, de är grunden i hus-apoteket.

Salvorna är gjorda av bästa bi-vax, jojoba-olja, diverse eteriska oljor, mineral-och metallpulver och elixir (destillerat vatten och cognac)

OBS!

För att få en djupare förståelse för de här salvornas användningsmöjligheter, och kanske få egna ideer om användningsmöjliheter för dig, så läs om varje ingående mineralelixirs egenskaper. Jag länkar från varje som jag har skrivit om.

INFEKTIONS-SALVA

Elixir och pulver av turkos, silver, fluorit och rubin, i salva , med följande eteriska oljor; lavendel, euka- lyptus, tea-tree, bergamot, geranium och myrra, som i första hand har en riktad effekt mot snuva, influensa, bihålebesvär, öronbesvär etc. Stärker slemhinnorna och motverkar infektioner, motverkar klåda. Har visat sig lindra allergiska reaktioner i övre luftvägarna, hösnuva, pollenallergier m.m. Värd att testa mot herpes och andra hudbesvär.

LÄMPLIGA MASSAGESTÄLLEN: Näsan, pannan, runt ögonen, öronen, samt alla tår och fingrar. På alla typer av blåsor och vårtor.

RÅD OCH SYNPUNKTER OM DENNA SALVA: Denna salvas mångsidighet och djupgående verkan, kan ytterligare förstärkas med att lämplig eterisk olja blandas i och smörjs på huden, t.ex tea tree-, lavendel-, eukalyptus- eller bergamotolja. Blanda gärna lite av salvan och lavendelolja i en matsked matolja och ge en kropssmassage innan sovdags, vid infektionproblem eller vid sömnproblem (mycket skönt för oroliga och snuviga barn). Även inflammatoriska processer i tarmar och i övriga kroppen kan påverkas med denna salva, smörj rakt över där problemet är;gärna med någon extra droppe lavendel-olja! Mot finnar och liknande; massera in salvan ihop med tea-treeolja och gärna någon citrusolja (bergamot, citron m.m.) Vid herpesproblem; tag bergamot-olja ihop med salvan! Vid urinvägs-problem, smörj in salva längs svankrygg och svanskotan, och från naveln och neråt till könsorganet, och gärna längs sidorna också (ett fyra- mönster). Och tag gärna Astro-elixir nr.8 (Röd Korall& Aquamarin) som komplement.

OBS.Vid bakteriella infektioner(streptokock-infektioner), halsfluss och liknande så bör lera användas som komplement!


HÅR-/HUD-/ANTIOXIDANT-SALVA

Med sin sammansättning av citrin, mässing(består av koppar och zink), hemimorfit, jet, onyx, lera och schindeles mineral nås effekten att upptaget av alla sk. antioxidanter (vitaminer, mineraler) ökas och kan därmed motverka förkylningar( som komplement till infektionssalvan ovan), strålningsskador, förgiftningar m.m. Viss cirkulationsbefrämjande effekt fås. Hårtillväxt stärks, salvan kan med fördel masseras in i skalpen en stund innan hårtvätt och sedan masseras ihop med schampot. Eller applicera i mönster runt huvudet om befintlig hårväxt önskas stärkt. Huden stärks allmänt. En uppiggande effekt kan ofta fås, och även en humörhöjande effekt(antidepressiv).

LÄMPLIGA MASSAGESTÄLLEN: Nästan varsomhelst, gärna i handflatorna. Där hårväxt önskas! O.B.S. Salvan kan också utnyttjas enbart för sin uppiggande och stimulerande effekt, och kan t.ex. då masseras in i pannan, nacken och båda öronen och masseras rejält i hela öronen tills det värmer upp i huvudet! EJ LÄMPLIG ATT TA PÅ KVÄLLEN NÄRA SÄNGDAGS!


SUPERHEAL-LÄKESALVA

En blandning med elixir och pulver av turkos, eilat-sten, flint, granit och lava, som alla ökar kroppens näringsupptag, och därmed ger kroppen kraft till självläkning. Regenerering av alla kroppens fuktioner borde vara möjlig.

Den är kanske lättast att se den som en sårsalva, men med extraordinära egenskaper. Den har visat sig effektiv vid flera tillfällen av brännskador, och har på mindre än tjugo minuter totalt tagit bort all smärta, och vid alla tillfällen har in en vätskande blåsa bildats. Den har då smorts direkt på och runt brännskadan, förstärkt med en till två droppar lavendel-olja Kan användas varsomhelst på kroppen, och når även problem inne i kroppen, så pröva den vid alla typer av smärta och skador där akut hjälp med läkning är av nöden. Även långsiktig regeneration och utläkning av inre och yttre skador och defekter på och i kroppen är troligtvis möjlig, två fall av benhinne-inflammation har blivit läkta av denna salva, så testa den gärna som komplement till andra terapier och mediciner.

OBS. Det kan visa sig nödvändigt att minska doserna av mediciner etc. eftersom upptaget av alla ämnen ökar i kroppen. Normalt så tar kroppen kanske mellan 30- 70% av mat, mediciner, droger eller liknande som går in via matsmälningen, och här kanske vi hamnar på mellan 50-90%, beroende på kroppens totala tillstånd. Mer erfarenheter av salvan mottages med tacksamhet!


Vill du vara återförsäljare? Kontakta mig för information!

Har du frågor? Synpunkter? Speciella önskemål? E-mail här!

Hemmets Hälsoservice c/o Sangsta, Bryggargatan 11, 463 31 Lilla Edet, tel.0520-658602


 
  Nästa sida / till 1:a sidan  
  Försäljning, hur använda Elixir eller Salvor ?, mina huvudprodukter: Astro-elixir  

Copyright © 2000 - Jörgen Sangsta
All Rights Reserved