BERGAKUNGENS

STEN- & MINERALELIXIR

Länk till entre´-sidan!

 

En serie elixir av ädelstenar, mineral och metaller som lagts i destillerat vatten i en solbelyst kopparpyramid. Vattnet har sedan homeopatiskt potentierats, och även manipulerats med ljud och färgat ljus i en del fall.

Samma grundprinciper som Dr.Bachs blomsterdroppar görs efter. I salvorna är elixiren förstärkta av det pulvriserade mineralet, eteriska oljor och vegetabiliska oljor.

Denna serie elixir, är gjord efter principer som kommit via kanaliserad information, främst från intervjuer med Kevin Ryerson som kanal för "John", gjorda av Gurudas. Gurudas har skrivit utförligt om detta i böckerna "Gem Elixirs and Vibrational Healing, vol.I & II"

Salvorna har jag utvecklat själv , med dessa böcker som grund, och traditionell kunskap från främst Indisk och Kinesisk medicin, där pulvriserade mineral är en viktig del. Mineralelixir har mer effekt på den fysiska kroppen än blomsterelixir, och kan sägas bilda en brygga mellan dessa och traditionella homeopatiska preparat.


OBS!! Eftersom elixirens och salvornas effekter baseras på en sympatisk resonans mellan elixiren och ämnen i kroppen (kroppens självläkningsförmåga aktiveras) och matsmältningen, så kan man inte kanske förvänta sig full effekt om vissa näringsämnen helt fattas i en bristfällig kost. Om man t.ex. dricker mycket kaffe eller röker, så försvinner mycket av kroppens vitamin- och mineralförråd, vilket även sker vid fysisk och psykisk stress . Det är klokt att äta kosttillskott, som t.ex. pollen, gele´royal, alger, multivitaminer (gärna med ört- och grönsaksextrakt ), levande föda som alfalfgroddar, spirullinaalger och/eller sammansatta produkter som GREENS+ t.ex. Man kan faktiskt pröva med lägre doser än fabrikanterna rekommenderar, då många elixir ökar näringsupptaget ganska drastiskt.

Jag garanterar inget vad gäller effekterna av en behandling, eftersom så många faktorer spelar in. Jag har inte resurser att testa preparaten i större skala, eller i vetenskapligt accepterade experiment. Men jag själv, min egen familj, mina barn, vänner och bekanta, och många kunder har använt dessa preparat i fem år, utan några negativa effekter och med många mycket positiva effekter! GGI, Göteborgs Gymnastiska Institut, (ligger i Surte) har en utbildning av massörer och terapeuter av alternativ karaktär, har sedan några år med mina salvor i sin kurs, som en del i raden preparat som de tar upp.


   

Vill du vara återförsäljare? Kontakta mig för information!

Har du frågor? Synpunkter? Speciella önskemål?

Hemmets Hälsoservice c/o Sangsta, Bryggargatan 11, 463 31 Lilla Edet, tel.0520-658602 E-mail här!


   
 

Tips:

Klicka här för mer om enskilda elixir! Elixir  
om Salvorna Astro-elixir
om Elixir Salvor
  Länkar Försäljning
    Nästa sida    
     
     
 

Copyright © 2000 - Jörgen Sangsta
All Rights Reserved