BERGAKUNGENS

Länk till 1.a-sidan

STEN-OCH MINERALSALVOR

Länk till entre´-sidan!

  Nästa sida/ till1:a sidan  
 

Försäljning, hur används elixir , enskilda elixir och huvudprodukterna: Astro-elixir och Salvor

Bilderna här sidorna är snabblänkar.


 
 

HUR ANVÄNDER JAG SALVORNA?

Effekten av salvorna förstärks ju mer och ju oftare man masserar in dem, och de flesta salvorna har har minst en fet olja (jojoba, oliv etc.)som ligger kvar länge på huden för att man skall kunna massera flera gånger innan salvan absorberats helt.

Ett kraftfullt sätt att använda salvorna på bygger på symmetri.

Ett exempel:

En salvkombination (Koppar, Silver & Guld) som påverkar hjärnhalvornas balans, och därmed påverkar autism, dyslexi(ordblindhet), vissa synproblem, koordinationsproblem, epilepsi m.m. är mycket lämplig att använda enligt denna metod. Sätt små punkter av salva runt hjässan, t.ex. sex stycken, och då blir det mitt i pannan, två fingrars bredd framför öronen, två fingrar bakom öronen och mitt i nacken. Se nedan!

Vid problem i slemmhinnor i övre luftvägarna, t.ex. snuva, allergier eller en begynnande förkylning, så kan man bygga på de sex punkterna i exemplet ovan så att näsan blir mittpunkten för sex punkter i ansiktet, och en sjunde punkt blir på näsan, som nedan.

Den nedersta punkten i bilden ovan är med fördel ovanför struphuvudet. Om man då vill behandla halsen, bygger man på med tre ytterligare punkter, halsens sidor och nackens nedre del. Vid en begynnande förkylning brukar jag göra allt detta med Infektions-salvan, sedan ta lite salva på alla fingertopparna, starta min masage-apparat, och hålla med fingrarna på den vibrerande apparaten tills händerna pulserar av behandlingen. Detta har ofta totalt stoppat förkylningar. Samma behandling med Hår-/hud-/antioxidant-salvan kan ge en rivstart på morgonen och pigga upp även en halvdöd nattsuddare.

Detta räcker långt, men det går att aktivera ännu mer, en punkt mitt uppe på hjässan t.ex. Nästa steg kan bli att sedan massera en eller flera av punkterna, och starkare blir det ju om massagen sker med en massage-apparat.

Just den salvkombination som nämndes först i exemplet ovan, aktiveras av att man vistas i solljus, både koppar och guld aktiveras av solljus (silver av månljus). Kan man dessutom sitta i en pyramid, så förstärks det ännu mer.

Nästa steg i exemplet ovan kunde dessutom vara att man efter att applicerat salvan symmetriskt runt huvudet sedan masserar in mer salva på båda stortårna, gärna med massage- apparat (stortårna är reflex-zoner för huvudet och hjärna).

När ett symmetriskt mönster appliceras, påverkas mittpunktsområdet mellan punkterna, även om detta råkar vara mitt i kroppen, vilket gör att man kan även behandla problem i inre organ och vävnad. Det kan vara bra att tänka sig salvpunkterna som små strålningscentra, för det är så elixiret i salvan fungerar. Detta är inga vanliga salvor, utan de är ju bärare av elixir!


NÅGRA TIPS:

  • Principen med symmetriskt applicerade punkter av salva kan användas på många olika sätt och runt olika kroppsdelar och organ!

  • Salv-burkarna har en effekt av att bara vara i närheten av kroppen(det gäller även elixir-flaskor). Bär burkar i fickorna där de kan påverka under dagen, på jobbet etc.

  • Det går att behandla under sömnen, lägg t.ex en eller flera burkar under kudden, madrassen etc. och gärna i mönster där med.

  • Salvorna går också att utnyttja vid kristall-healing, istället för stenar eller som koplement, både i och utanför burken!

  • Är man osäker på var man skall massera en salva, så går det alltid bra att massera in den i handflatorna, öronen eller fötterna, där meridianer till alla kroppens delar nås.

  • Gnugga eller massera kraftfullt och länge för optimal effekt. När elixiren masseras som salva eller massageolja, har de allihop en viss toniserande effekt.

  • För massage-behandlingar, aromaterapi, zonterapi m.m. kan salvorna med fördel användas som tillsats i olja för att effektivisera en behandling.

I många fall kan behandlingstiden halveras! Ametist, Guld , Lera och Förstenat Trä t.ex. går på och aktiverar alla meridianpunkter!! Överhuvudtaget blir man mer mottaglig för healing och alla typer av terapier av att ta elixir och salvor av denna typ. Aventurin och Silver är speciellt lämpade för att effektivisera en psykoterapeutisk behandling. För råd om enskilda salvors optimala behandlingspunkter och områden, se beskrivningen längre fram i texten om specifika elixir.


Vill du vara återförsäljare? Kontakta mig för information!

Har du frågor? Synpunkter? Speciella önskemål? E-mail här!

Hemmets Hälsoservice c/o Sangsta, Bryggargatan 11, 463 31 Lilla Edet, tel.0520-658602


 
    Nästa sida / till1:a sidan  
  Försäljning, hur används elixir , enskilda elixir och huvudprodukterna: Astro-elixir och Salvor  

Copyright © 2000 - Jörgen Sangsta
All Rights Reserved