BERGAKUNGENS

Länk till 1.a-sidan

STEN-OCH MINERALELIXIR

Länk till entre´-sidan!

  Nästa sida / till1:a sidan  
  Försäljning, hur används Salvorna, enskilda elixir och huvudprodukterna: Astro-elixir och Salvor  
 
 
 

HUR ANVÄNDER JAG ELIXIR?

 
   

1.DROPPA I MUNNEN,

efter att först ha skakat flaskan minst 7 ggr, antalet droppar per gång spelar INGEN roll, antalet gånger per dag spelar däremot roll.

ALLTSÅ; bättre med 2 droppar 5 gånger om dagen än 5 droppar 2 gånger om dagen!!

Droppa under tungan och ha kvar i munnen så länge som möjligt, för att sedan ytterligare öka effekten, så kan man blanda med saliven och sätta vätskan i RÖRELSE, ju mer desto bättre.

Att ta elixiren i munnen och tugga ihop med ett tuggummi, utan att svälja elixiret, ökar också effekten. Ju längre du tuggar desto mer effekt!

En variant till på tuggmetoden; ta en matsked matolja i munnen, och sedan några droppar av elixiret till, och tugga denna mix i minst 15 minuter, gärna 30-60 minuter. Spotta ut(svälj inte!)och borsta sedan gärna tänderna. Detta är ytterst effektivt vid begynnande förkylning eller halsont, med t.ex. silver- eller ler-elexir. Rapsolja är lämplig, dels för sin neutrala smak och för sin rikedom på enkelomättat fett. Oljan drar tydligen med sig bakterier ur kroppen, enligt en rysk läkare. Jag insåg möjligeten med elixir som komplement, och gör gärna detta när jag sitter vid datorn eller tittar på tv.

2. BADA MED ELIXIR

Den starkaste effekten av elixir fås oftast av bad. Rengör badkaret noga, duscha gärna själv först. Fyll karet med varmt vatten, häll i 1-2 msk citronsaft (färskpressad) eller 2 tsk citronkoncentrat, som renar vattnet, droppa sedan i 7 droppar elixir, och bada sedan 35-75 minuter(Badets effektivitet är beroende på hur rent vattnet är). Det kan vara ide´‚ att skaffa destillerat vatten, eller batteri-vatten (bil-tillbehör)och först droppa 7 droppar elixir i 3-5 dl av detta vatten, och sedan slå i badvattnet som tappas upp.

Tag också elixir i munnen, i början av badet och kanske en eller fler gånger under badets gång. Effekten ökas ytterligare om en sten av samma sort som elixiret finns med, och gärna en bit berg-kristall också.

Att tillsätta ett par matskedar havsalt är också bra. Jacuzzi-bad (sk.bubbelbad) ökar effekten av elixiren ytterligare och då kan även ett fotbad med bubbeleffekt bli kraftfullt. Baden kan sedan förstärkas med olika eteriska oljor, emulgerade i t.ex. grädde.

OBS! Det går utmärkt att använda salvorna för bad, där finns ju både elixir och pulver av mineralen. Tag lite salva på någon del av kroppen som kommer att vara i badet hela tiden, och glöm bara inte att om möjligt rena vattnet med lite citron-juice!


MER TIPS OM ELIXIREN!

  • Att behandla djur med elixir går utmärkt. Droppa på pälsen och stryk tills elixiret torkar in(katter, hundar och andra smådjur)

  • I vissa fall kan det underlätta att duscha elixir med en spray-flaska, som växter t.ex.


Vill du vara återförsäljare? Kontakta mig för information!

Har du frågor? Synpunkter? Speciella önskemål? E-mail här!

Hemmets Hälsoservice c/o Sangsta, Bryggargatan 11, 463 31 Lilla Edet, tel.0520-658602


 
  Nästa sida / till1:a sidan  
  Försäljning, hur används Salvorna, enskilda elixir och huvudprodukterna: Astro-elixir och Salvor  

Copyright © 2000 - Jörgen Sangsta
All Rights Reserved